BiH nudi vrhunski kvalitet PVC i ALU stolarije. Kompanija “Herić Agi” iz Živinica dokaz kvaliteta i uspjeha

IMG_0016

Firma „Herić Agi“ je osnovana prije 18 godine kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije. Rad započinju kao porodična firma, ali zahvaljujući kvalitetu rada potražnja se uvećavala a samim tim povećavao se broj zaposlenih kao i oprema u proizvodnom pogonu.

Proizvodni pogon sada je opremljen novim CNC mašinama a proizvodni kapaciteti omogućuju proizvodnju ne samo za stambene objekte već i za industrijske i poslovne komplekse. Godine predanog rada i stečenog iskustva dovele su do toga da tržištu u svakom trenutku mogu da garantuju kvalitetnu izradu, brzu ugradnju i pristupačne cijene.

IMG_0069

Danas svako može napraviti visoko kvalitetan proizvod za visoku cijenu, i takav proizvod danas ima konzumenta u BiH. S druge strane, danas, takođe, svako može napraviti proizvod niske kvalitete za nisku cijenu, i nažalost takvi proizvodi su preplavili tržište. Ali da bi se napravio kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni, moraju se razviti inovativne metode, kako u procesu proizvodnje repromaterijala i prozora tako i u sistemu prodaje.

U prilog činjenici da se kompanija neprekidno razvija govori i to da već godinama vrše aktivan izvoz u zemlje EU a prije svega Njemačke.

Tajna je u tehnologiji i znanju.

Napredne tehnologije nisu dostupne i važne samo velikim korporacijama i inozemnim tržištima. Ulganje u tehnologiju imperativ je u tržišnoj utakmici s brojnom konkurencijom.
U kompaniji ističu da su svjesni da samo kontiruniranim ulaganjem u inovativne tehnologije mogu pružiti više, bolje i naprednije – proizvod s minimalnom mogućnošću pogreške i dodatnim prednostima za svakog njihovog kupca.

Na pitanje zašto bi klijenti trebali izabrati upravo njih, u kompaniji ističu:

  • Stručno i kompetentno savjetujemo Vas oko najboljeg i najpovoljnijeg rješenja za Vašu novu stolariju.
  • Možete posjetiti naš proizvodni pogon.
  • Naša ponuda sadržava sve elemente potrebne za kvalitetnu izvedbu i montažu.
  • Nudimo široku paletu proizvoda za najzahtjevnije projekte.
  • Nudimo inox ograde vrhunske kvalitete po Vašem vlastitom ukusu.
  • Posao ugovaramo po načelu „ključ u ruke“ – od izrade ponude do završnih radova.
  • Isporučujemo u dogovorenom roku.
  • Naši timovi za ugradnju odrađuju posao čisto i uredno.
  • Dizajnom, inovacijom, razvojem novih proizvoda i tehnologijom zauzimamo visoko mjesto u struci.
  • Odgovorno i profesionalno brinemo o Vašem zadovoljstvu našim proizvodima dugi niz godina.

Više o kompaniji možete saznati na njihovoj oficijalnoj web stranici: www.hericagi.com ili direktno na adresi: LUG BB, Zivinice 75270 , Tuzlanski kanton , Bosna i Hercegovina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *